Αρχική

Ποδήλατα

Ανταλλακτικά

Αξεσουάρ

Ρουχισμός

Διατροφή

Προσφορές

Service

Service
Βρείτε μας στο Facebook
Εγγραφή

Επισκευή Ποδηλάτου

service

Για τους νέους αλλά και παλιούς κατόχους ποδηλάτων, πολλές είναι οι ανησυχίες για τον τρόπο συντήρησης. Αλλά ρωτήστε. Εμείς ξέρουμε! Η πολυετής εμπειρία μας στον κόσμο του ποδηλάτου, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη στην συντήρηση και να χαρίσετε μακροζωΐα στο αγαπημένο σας ποδήλατο.

-Εάν το ποδήλατο που έχετε δεν λειτουργεί καλά ελάτε να το επισκευάσουμε.

Για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή πρόβλημα ελάτε σε μας. Οι επισκευές ποδηλάτων αναλαμβάνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Για δεκαετίες, πρωταθλητές της ποδηλασίας και φίλοι του ποδηλάτου εμπιστεύονται το απόλυτα εξειδικευμένο σέρβις μας.

Εάν φοβάστε μην σας αφήσει ξαφνικά στο δρόμο, ελάτε να το συντηρήσουμε.

Όπως ο άνθρωπος έτσι και το ποδήλατο έχει ανάγκες. Εκτός από την επισκευή του ποδηλάτου σας, θα πρέπει να του παρέχετε και τη σωστή συντήρηση προκειμένου να μην παρουσιάσει δυσλειτουργίες και προβλήματα σύντομα. Υπάρχουν μικρές φθορές και βλάβες που αν δεν προληφθούν έγκαιρα μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες φθορές, έξοδα και ταλαιπωρίες και επιπλέον μπορεί να κρύβουν μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια του αναβάτη.

-Εάν δεν έχει την ποιότητα που θέλετε, ελάτε να το βελτιώσουμε.

Έχετε βαρεθεί να πληρώνετε χρήματα σε άσκοπες συντηρήσεις; Μπορούμε με απλές αλλαγές να αναβαθμίσουμε και να βελτιώσουμε το ποδήλατό σας, πετυχαίνοντας την καλύτερη λειτουργία και ασφάλεια για τον αναβάτη. Η απόδοση, η άνεση, η ξεκούραστη οδήγηση, το χαμηλότερο βάρος και η καλύτερη αισθητική του ποδηλάτου είναι σημαντική για εσάς και το ξέρουμε. Μέσα από μία τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών και αξεσουάρ μπορείτε να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το προσωπικό σε συνδυασμό με το πλήρες εξοπλισμένο κατάστημά μας είναι σε θέση να αναλάβουν την επισκευή, τη συντήρηση ή την βελτίωση σε οποιαδήποτε αδυναμία έχει το ποδήλατό σας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλες τις λύσεις για το ποδήλατό σας και θα μάθετε όλα τα μυστικά του για να γίνει η ποδηλασία μια ευχάριστη υπόθεση για σας.

Απλά ρωτήστε μας.

service

Ωράριο λειτουργίας:

Δε-Τε-Σα : 09:00-14:30
Τρ-Πε-Πα: 09:00-14:30 & 17:30-21:00
Κυριακή: Κλειστά

 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ & ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ.