Αρχική

Ποδήλατα

Ανταλλακτικά

Αξεσουάρ

Ρουχισμός

Διατροφή

Προσφορές

Service

Προσωπικά Δεδομένα
Βρείτε μας στο Facebook
Εγγραφή

Προσωπικά Δεδομένα

Η "Μαργαρώνης Π. Παλιουδάκης Μ. και ΣΙΑ ΟΕ" , ιδοκτήτρια εταιρία του καταστήματος "Ποδηλατοδρόμιο", είναι δεσμευμένη να φυλλάσει τα προσωπικά δεδομένα που δίνονται online.

Τα προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνουμε, όπως email , διεύθυνση κλπ. είναι μόνο για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας και να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αυτήν. Αν οι πληροφορίες που μας έχετε δώσει αλλάξουν ή είναι ανακριβείς ή θέλετε να τις διαγράψουμε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Σελίδας Επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 28210-72555.

H "Μαργαρώνης Π. Παλιουδάκης Μ. και ΣΙΑ ΟΕ" ποτέ δεν θα πουλήσει ή ενοικιάσει τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους.

Τα προσωπικά δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα σε ασφαλείς servers. Η "Μαργαρώνης Π. Παλιουδάκης Μ. και ΣΙΑ ΟΕ" ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλαπούν τα δεδομένα αυτά.

Η Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να επέλθει μελλοντικά μέσω του site podilatodromiochania.gr.

Αν υπάρχουν ερωτήσεις, απορίες, σχόλια, παράπονα ή ανησυχίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την "Μαργαρώνης Π. Παλιουδάκης Μ. και ΣΙΑ ΟΕ" μέσω της Σελίδας Επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 28210-72555.

Ωράριο λειτουργίας:

Δε-Τε-Σα : 09:00-14:30
Τρ-Πε-Πα: 09:00-14:30 & 17:30-21:00
Κυριακή: Κλειστά